FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – SE VIDEOEN

 

video placeholder
 • Professionel og positiv personlig træner!

  Jeg har trænet med Emil i lidt over en måned i forbindelse med et 100 dages forløb og jeg er så imponeret over hans positive sind og professionalisme. Jeg glæder mig altid til at komme til træning og det er en fornøjelse at bevæge sig og føle det ekstra overskud det har givet mig. Man kan mærke at Emil brænder for hans arbejde og går op i at se resultater hos alle dem han træner. Han er ekstremt dygtig, velinformeret og motiverende. Det er en fornøjelse at træne med Emil og jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.
  Brittany 26 år
 • Perfektion

  Altid nærværende, effektiv og målrettet træning. Emil tager udgangspunkt i dit behov og skræddersyr et program som passer ned til mindste detalje. Han har styr på alt ift. Kroppen og hvad der underliggende sker og skal til for at opnå resultater. Alle pengene værd
  Nick 32 år
 • Effektiv og kompetent

  Jeg har trænet hos Emil/PersonalFit af flere omgange, i forbindelse med at mine personlige træningsambitioner løbende er steget. Pt. er jeg cirka halvvejs i et skræddersyet 100 dages forløb, hvor jeg endnu engang kan konstatere effektive fremskridt i min fysik såvel som min kondition. Jeg nyder virkelig at komme hos Emil, fordi jeg ved at den tid jeg bruger hos ham skaber maksimalt træningsudbytte. Emil er utrolig passioneret omkring hans felt, og det er tydeligt at han ligger mange timer i at tilegne sig den nyeste viden. Han er altid istand til at yde rådgivning og svar på mine spørgsmål, og jeg bliver klogere for hver eneste af vores træningssessioner. Kort sagt har jeg udelukkende oplevet Emil som en både effektiv og kompetent træner, og jeg kan derfor kun give ham mine varmeste anbefalinger!
  Troels 28 år
 • Super og effektiv træningsforløb

  Jeg har deltaget i 2 af Emils Rawfit Bootcamps med stor succes. Jeg har lært en masse om funktionel træning, som kan udføres hvor som helst og om gode kostvaner, som hjælper en med at holde vægten. Emil er helt sikkert en inspirerende træner med stor viden inden for sit felt. Han er god til at lære fra sig og sørger hele tiden for, at du føler dig i centrum, når du træner, selv under holdtræning. Giver god feedback, hvis det er rigtigt, det du gør, men også når øvelserne ikke laves ordenligt eller du hopper over, hvor gærdet er lavest:-). Jeg deltog også i et 10 uger personlig træningsforløb i hans butik, med et super synligt resultat på kroppen, både en reduceret fedtprocent (7%) og markerede muskler de rigtige steder på kroppen. Jeg kan klart anbefale Emil, som personlig træner og som en super underviser på alle de sjove hold har tilbyder i sin butik.
  Dorte 42 år
 • Den bedste træning, jeg har fået

  Emil Kristensen er meget dygtig til at sammensætte et program, som er beregnet til mig, der var i dårlig kondition, da jeg startede. Han tager hensyn til mine opererede knæ, men forstår også at få mig til at yde mere, end jeg selv tror, jeg kan. Min muskelkraft er blevet meget bedre, mens jeg har gået hos ham. Min energi er også blevet større. Jeg kan på det varmeste anbefale Emil som træner.
  Inge 69 år
 • Drøn Dygtig

  Jeg har har haft mange personligetrænere igennem årene og først nu kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg har fundet den mest kompetente og dygtigste af dem alle. Emil er utrolig god til at lytte og fanger hvor mit udgangspunkt er. Jeg er i gang med Emil´s populære 100 dages forløb fordi jeg gerne vil tabe mig og komme i bedre form. Træningen er fantastisk i Emil´s lækre lokaler, den er hård, nytænkende, sjov og rykker mange af mine mentale grænser, lige præcis som en god træning skal være. Mit forløb er 100 % skræddersyet til mig. Han brænder for sit fag og det smitter af på alle hans kunder. Jeg ved at jeg kommer i mål med mit vægttab/min form - og jeg ved at det bliver imens, at jeg er under Emil´s vinger. De bedste anbefalinger herfra. - Alle burde have en træner som Emil i deres liv.....
  Annika 42 år
 • Når kun det bedste er godt nok!

  Jeg har haft Emil som min personlige træner siden sommeren 2015. Han har lært mig hvordan jeg mest optimalt kan passe på min krop og undgå skader. Han er min bedste investering i fremtiden med henblik på at leve lykkeligt med min krop resten af mit liv. PRØV DET SELV
  Helle 53 år
 • Det har været et rigtig godt forløb. Emil er meget dedikeret og professionel under de enkelte træninger samt når de enkelte øvelser gennemgås. Emil har samtidig stor indsigt i hvordan kosten påvirker ens krop både lige i nuet men også på lang sigt Kan klart anbefale Emil til andre kunder.
  Kåre 31 år
 • Den mest effektive og langvarige investering

  Har haft Emil som personlig træner med udgangspunkt i at lære at træne med TRX\'en. Forløbet var perfekt syet sammen og Emil er meget fleksibel med hensyn til træningstider, hvilket betyder alt i en travl hverdag. Emil har gjort TRX til en fast rytme i min dagligdag samt lært mig at få kosten til at fungere for mig uden at det føles begrænsende. Jeg kan kun anbefale et forløb med Emil.
  Stine 30 år

SE VIDEOEN OM TRÆNINGSFORLØBENE

Personlig træning københavn

video placeholder

Dit personlige mål er udgangspunktet for det forløb vi sammen skræddersyer til dig.

For at opnå det bedst mulige resultat med din personlig træning er det vigtigt, at du klart får defineret hvad dit mål er.  Vi anbefaler altid et af vore gratis og uforpligtende infomøder som udgangspunkt for dit skræddersyede forløbet. Klik HER for at booke et møde med en personlig træner København


Personlig gruppetræning København

Ønsker du at træne sammen med ven, et familiemedlem eller måske din partner, og har I nogenlunde samme træningsmål? - Så er vores såkaldte 'gruppetræningsløsninger' muligvis noget for jer! Gruppetræning er personlige træningssessioner, hvor I er to - tre deltagere, som ønsker det samme træningsforløb. Derved opnår I halv pris på den anden og evt. tredje deltager. Kontakt din personlig træner I København på tlf. + 45 31 41 01 85 for mere information.

SE VIDEOEN OM GRUPPETRÆNING

video placeholder

Har du en skade?
- Så har du her en muligheden for at indgå i et særlig og helt personligt kombinationsforløb, som inkluderer både personlig træning og relevant skadebehandling. Omtalte genoptrænings- og behandlingsforløb er udarbejdet i tæt samarbejde med virksomheden Urban Health. Dermed vil omtalte forløb altså både tilbyde relevante og målrettede personlige træningssessioner, samt konsultationer med Urban Health's dygtige og kompetente massører og akupunktører.

SE VIDEOEN OM GENOPTRÆNING

video placeholder